Varmt välkomna på årets första medlemsträff onsdagen den 7 Februari. I år tänkte vi vika den åt en gemensam planering av årets medlemsaktiviteter.

Kom om hjälp oss med input och idéer om vad vi ska fokusera på för 2024! Vad brinner du för? Vill du vara med och hålla i eller planera en enskild aktivitet eller vill du bara ge förslag?

Oavsett vilket är du varmt välkommen kl 18:00 onsdagen den 7 Februari. Vi kommer att vara i Studieförbundet vuxenskolans lokaler på Energigatan 9 i Kungsbacka. Vi bjuder på fika!

Några av oss i styrelsen kommer att finnas på plats och vi kommer dels att ge en allmän introduktion till föreningen Attention och vår verksamhet och dels att dela resultaten från årets intresseundersökning bland våra medlemmar. Vi kommer också att berätta vad det kan innebära att hålla i en aktivitet, dvs vad man ansvarar för och gör i sådant fall.

Hoppas vi ses!

Anmälan till info@kungsbacka.attention.se senast den 6 Februari. Vänligen meddela eventuella allergier eller kostrestriktioner så att vi kan se till att det finns fika till alla!