Vi söker medlemmar som vill vara med och engagera sig i aktiviteter/uppgifter av olika slag i föreningen Attention. Exempelvis att hålla i och vara med och planera träffar och aktiviteter för andra medlemmar och deras familjer. Allt från att hålla i en enstaka träff till ett större återkommande engagemang är välkommet. 

Vi kommer även behöva påfyllning i styrelsen framöver och söker därför medlemmar med tid och energi att bidra till styrelsearbetet i föreningen. Vi har ett antal fasta möten per år och har lite olika ansvarsområden så räkna med att lägga mellan en och två kvällar per månad.  

Vid intresse maila oss på info@kungsbacka.attention.se så berättar vi mer! 

Allt engagemang i styrelse och aktiviteter är i grunden ideellt. Vi som redan är med finner det dock mycket meningsfullt och det finns stora möjligheter att påverka!