Den 20 September kl 19 arrangerar vi en föreläsning kring ämnet beroendesjukdom. Ta chansen att lyssna på hjärnkollsambassadören Peter Jakobsson som pratar på ett öppet, varmt och inspirerande sätt om ämnet och livet. Föreläsningen är öppen för alla och är kostnadsfri.

Anmälan senast 17 September via följande länk: https://forms.office.com/e/AEJLnVDBcG

Plats: Aranäsgymnasiet, sal L153, Kungsbacka

Tid: 20 september kl 19:00

Plats: Aranäsgymnasiet sal L153, Kungsbacka

Att vara beroende är en känslomässig sjukdom som kan drabba vem som helst!

Under Peter Jacobssons föreläsning får vi möta människan bakom beroendesjukdomen och ta del av hans verktyg för att byta isolering mot gemenskap. Vi får också höra om hur Peter efter att själv varit drogfri i över 20 år förlorade sin dotter i en överdos och hur han med hjälp av sorgebearbetning och gemenskap tagit sig igenom. Peter vill poängtera att beroende är en sjukdom som drabbar hela familjen och alla runt omkring.

Peter berättar på ett öppet, varmt och inspirerande sätt om sina erfarenheter av
beroendesjukdomen och livet. Han pratar om tunga ämnen med värme och humor vilket får publiken att känna hopp och att det aldrig är så illa att det inte kan bli bra. Peter vill visa att du kan göra vad du vill med ditt liv, att du äger din historia och inte är ägd av den.

Idag har Peter varit drogfri i 25 år och har de senaste 20 åren föreläst om sin beroendesjukdom. Han driver också sedan 1999 tillsammans med en kollega ett stödboende och öppenvårdsbehandling för personer med psykisk ohälsa och beroende där han, som han själv uttrycker det, ”ger bort vad han själv har fått”.

Föreläsningen är öppen för alla, anmälan krävs.

Anmälan senast 17 sept görs via följande länk:
https://forms.office.com/e/AEJLnVDBcG
Du kan också skanna QR-koden med din mobil eller platta
så kommer du direkt till formuläret.